Morsom håndballglede mot Gjerpen!

Sesongens siste seriekamp hjemme mot Gjerpen ble en morsom forestilling med masse mål, litt show og mye glede. Kampen var på mange måter betydningsløs i forhold til plasseringer for begge lag, men det var Skrim som benyttet kampen til å ha det mest morsomt!

Etter en heller kjedelig og lite publikumsvennlig start på kampen hvor begge lag gjorde mer feil enn å spille god håndball, ble det mer og mer fart utover i omgangen. Fra en 2-1 ledelse til Gjerpen etter 7-8 minutter løp og skøyt Kongsbergjentene Gjerpen delvis ut av kampen før pause. Ledelse 16-12 var ikke et mål for lite.

Etter pausen fortsatte det gode Skrim-spillet, og det var aldri noen tvil om hvem lag som var det beste. Med scoringer på flyver, backhand-innspill til linje og godt kollektivt spill både fremover og bakover ble allerede nedrykkede Gjerpen statister i denne kampen. Runa ble helt fortjent kåret til beste spiller. I sin avskjedskamp spilte Sine sin beste kamp på linja – hun fikk virkelig vist både styrke og godt linjespill i denne kampen. Det morsomste var imidlertid den håndballgleden som preget laget og spillet. Litt lekent med masse innsats gir som regel godt spill.

Flott kamp, og med en 5. plass i årets sesong er målsettingen innfridd. Takk til alle som har bidratt denne sesongen, og vel blåst!