Meld barna dine på håndballskole nå!

Skrim møter Sola på bortebane onsdag 19. februar!

Kampen som ble utsatt fra første serierunde påga flyproblemer, spilles onsdag. Skrim Kongsberg drar til Stavanger for å møte Sola!

Seier mot Selbu!

Det ble to-målsseier i kampen mot Selbu på søndag. Selbu startet bra og stod med en 3-0 ledelse i begynnelsen av kampen... Så våknet Skrim-jentene utover i omgangen og kunne gå til pause med en 16-9 ledelse. 2. omgangen ble en unøyaktiv og litt sløv omgang av Skrim. Selbu var aggresive og jobbet bra - de spiste mer og mer av ledelsen. De nærmet seg, men de kom aldri nærmere enn 2 mål.. Men godt å gå av banen med to poeng på en middels dag!

Seier i bortekampen mot Volda!

Det ble en firemålsseier i søndagens bortekampen mot Volda. Det ble som ventet en jevn kamp mot et fysisk sterkt Volda-lag. Første omgangen var jevn hele veien, og Skrim Kongsberg gikk til pause med en ett-målsledelse. I andre omgang fikk Skrim satt forsvaret og fikk noen "enkle" kontringsmål... Volda greide ikke å tette luken igjen, så Skrim Kongsberg kunne juble for to nye poeng!

Les mer i Lp.no her >>

12 målsseier mot Sola

Etter en strålende 1. omgang av Skrim-jentene ble det en fantastisk 12-målsseier over Sola i søndagens hjemmekamp!

Les artikkel fra laagendalsposten her >>

Seier og uavgjort i Bergen før jul

Det ble en storseier mot Viking TIF lørdag 21. desember, mens Skrim-jentene kun greide uavgjort mot Fana på søndagen.

Les mer om kampene her:

Viking TIF - Skrim Kongsberg

Fana - Skrim Kongsberg

Storseier mot Hønefoss

Skrim Kongsberg knuste Hønesfoss med 25 mål på bortebane. En bra kamp for Kongsberg-jentene, som greide å holde konsentrasjonen oppe i 60 min! Neste kamper før jul er borte i Bergen mot Viking TIF og Fana 21/22. des!

Les Lp.no fra kampen >>

Seier mot Gjøvik

Det ble en 4-målsseier til Skrijm Kongsberg i søndagens hjemmekamp mot Gjøvik. Det var en slurvete kamp fra hjemmelagets side - mye feil og bom i løpet av kampen. Men Kongsberg-jentene rodde i land en grei seier til slutt. Men jentene må heve seg til onsdagens bortekamp mot Hønefoss!

Poengdeling mot Rælingen

Da ble seiersrekken brutt for Skrim Kongsberg, når de søndag kveld spilte uavgjort mot Rælingen 20-20. Mer info kommer...

Sliteseier mot Njård!

Søndagens kamp endte med 29-27 seier og den 7. strake seieren. Det var en kamp som bølget frem og tilbake, men igjen står Skrim frem som et vinnerlag og avgjør i 2.omgang.

Les hele saken >>

Ny seier på hjemmebane!

Det ble seier og 2 nye poeng mot Gjerpen i søndagens kamp. 550 tilskuere på tribunen sørget god stemning og fortsatt tabelltopp for Skrimjentene! Jentene ledet hele kampen, og var oppe i 22-14 med 10 min igjen, men ble litt for sløve på slutten så sluttresultatet ble 24-22. Regina Gulbrandsen ble kåret til bestemann etter en solid kamp.

Av utespillerne så var Ingvild Bakkerud, Trine Haugstad og Tonje Klevstad de viktigste bidragsyterne. Nå venter 2 uker med trening før Njård er motstander på bortebane i Oslo.

10-målsseier i søndagns kamp mot Bækkelaget!

Skrimjentene er serieledere for første gang denne sesongen etter den 5. strake seieren! Det var en solid kamp hvor mange stod frem.

Festaften i Kongsberghallen!

Det var knyttet stor interesse til søndagens toppkamp mot Halden. Begge lag var ubeseiret før kampen. Og Skrimjentene hadde aldri slått Østfoldlaget, men var klare på at nå var det på tide!

Oppsal vant i onsdagns NM-kamp

Det ble seier til Oppsal på onsdagens kamp i Kongsberg, og dermed møter de Storhamar i kvartfinalen i NM! Det var en jevn kamp stort sett hele veien, men Oppsal klarte å holde hodet kaldt mot slutten og vant til slutt 27-23.

Laagendalsposten skriver om kampen her >>

4 poeng fra kampene i Trondheim!

Det ble 4 poeng og full pott i helgens 2 kamper i Trondheim. Søndagens seier mot Selbu var  historiens første Skrimseier i Selbuhallen. Søndag gjennomførte våre jenter en solid kamp og var klart best gjennom hele kampen og vant 27-23. Nå gleder vi oss til 2 spennende kamper i Kongsberghallen kommende uke! Onsdag mot Oppsal i cupen og viktig seriekamp mot Halden på søndag.

Seier i første kamp for sesongen!

Det ble en spennende første kamp i sesongen. Skrim vant til slutt med 1 mål over nyopprykkede Volda. Les mer her >>

Vestfjorden Cup til helgen!

Skrim Kongsberg er med i Vestfjorden Cup til helgen.. De spiller mot Tertnes på fredag, Storhamar og Fredrikstad på lørdag.. Alle lagene Skrim Kongsberg møter spiller i Postenligaen!

Se resultater fra helgen her

Tusen takk for all fantastisk støtte denne sesongen!!

Da er det klart at det er Oppsal som spiller i Postenligaen også til neste år.... Jentene kjempet godt, men gikk på et nytt tap i kvalifiseringskampene. Så da er det bare å lade batteriene og kjempe om Postenliga-spill også til neste år!

Vi i Skrim Kongsberg ønsker å takke alle som har støttet oss i år... Det har vært et fantastisk publikum denne sesongen, og Laagendalsposten har gitt håndballen i Kongsberg et ekstra løft - noe vi håper også vil fortsette neste sesong! Ting ser lovende ut fremover, det skjer mye!!

En stor takk også til våre sponsorer som hjelper oss på veien mot målet vårt - Postenligaspill!

Ha en flott vår og sommer alle sammen, så sees vi forhåpentligvis på høsten!