Grei seier over Fjellhammer!

Kampen mot Fjellhammer hadde liten betydning for begge lag i forhold til opp- eller nedrykk. Det var kun snakk om ære og 2 poeng! Det var aldri tvil om hvilket lag som var best – Skrim hadde full kontroll gjennom hele kampen og vant til slutt 31-26.

Fjellhammer slo Oppsal tidligere i uka, og viste i den kampen oppofrende og godt håndballspill. Mot Skrim på søndag gikk de ut i et offensivt og aggressivt forsvar med tanke på å ”rive i stykker” det etablerte angrepsspillet. Kongsbergjentene løste det offensive forsvaret meget godt, og selv om det ikke alltid ble det blendende spillet, kunne vi gå til pause med ledelse med 16-13.

Forsvarsspillet vårt satt ikke helt som vi ønsket oss i 1. omgang, og heller ikke i starten av 2. omgang. Men med litt høyere intensitet i forsvar utover i omgangen kom redningene fra Elin bakerst. Vi følte nok vi ledet mer enn vi i realiteten gjorde, og Fjellhammer kom vel aldri nærmere enn 3-4 mål bak oss. En litt leken kamp hvor vi ”visste” at vi var bedre enn motstanderne.

Det mest kjedelige med kampen var Karo sitt overtråkk på oppvarmingen. Håper det ikke var noe alvorlig. Henriette herjet nesten som hun ville i kampen, Rine er og blir forsvarsminister, og Sine spilte kanskje sin beste kamp i Skrimtrøya. Bra jenter!