Oppsal best i Skrimhallen!

Onsdagens hjemmeoppgjør mot Oppsal var- og ble et typisk toppoppgjør. Mye vilje, mye nerve, men ikke alltid det gode spillet. Oppsal leverte best i denne kampen, og vant fortjent 32-26.

Det var i første rekke Oppsal sin storspiller Senka Buljan som skapte hodebry for både Skrimjenter og Skrimtrenere. Etter snaue 10 minutter av 1. omgang ledet Oppsal 6-2  - og alle scoringer av nevnte Senka. Det justerte seg litt mer utover i omgangen, og spesielt når Skrimjentene satte fart på bena fikk Oppsal problemer med å henge med.

Pauseresultat 16-17. Egentlig en grei omgang av hjemmelaget fremover, men bakover hang ikke laget sammen.

Til tross for at Elin hadde en grei 2. omgang fortsatte det etablerte forsvarsspillet å lekke. Det vekslet litt på de siste 30 minuttene, men stort sett alltid med Oppsal i føringen. De siste 10 minuttene var det imidlertid ingen tvil om hvilket lag som var best i Skrimhallen. Oppsal feide til, og det var en resignert og skuffet gjeng som måtte se seg slått med hele 32-26.