Uavgjort mot Glassverket!

Onsdagens hjemmekamp mot Glassverket ble et realt nabo-oppgjør, bikkjeslagsmål og en publikumsthriller uten like. Det er slike kamper som løfter håndballsporten, som skaper enda større engasjement, og som er utrolig viktig for alle oss som brenner for denne fantastiske idretten. Det svingte resultat- og prestasjonsmessig, og selv om vi i Skrim-leiren synes vi tapte 1 poeng, var kanskje uavgjort 21-21 det mest rettferdige resultatet?!

Foran en fullsatt tribune med entusiastiske hjemme- og bortesupportere var det Glassverket som tok ledelsen med 1-0 på straffe. Det var den eneste gangen bortelaget var i ledelsen i 1. omgang. Det var jevnt og tett hele omgangen med Skrim oppe i 10-7 ledelse på det meste. Det etablerte forsvaret til Skrim var utrolig kompakt og tøft i denne perioden. Glassverket hentet oss imidlertid nesten inn til pause hvor resultatet var 11-10.

Etter hvilen var det Glassverket sin tur til å dominere kampen i 12-14 minutter. I første rekke med et fysisk tøft forsvar og en god målvakt bakerst gikk de opp i ledelse 20-15 etter omtrentlig halvspilt omgang. Så ble rollene byttet om med Skrim som det fysisk tøffeste laget og en god Elin bakerst i mål. Cathrine utlignet til 20-20 90 sekunder før full tid, og Rine satte inn ledermålet 21-20 på straffe drøye halvminuttet før sluttsignalet. Glassverket utlignet til 21-21 noen få sekunder før full tid, og naturlig nok var det bortelaget som jublet etter kampen.

Det positive er at vi gjennom sesongen har slått Glassverket innbyrdes i to kamper, men det er kanskje en mager trøst. Forsvarsspillet til Skrim får generelt godkjent i denne kampen med ekstra pluss til begge målvakter og forsvarsminister Rine.