Bergen er en flott by, men…

Helgens dobbeltkamp i Bergen mot Årstad på lørdag og Bjørnar på søndag ble ingen god opplevelse for Skrim-jentene. Tap på lørdag mot Årstad og nytt tap mot Bjørnar på søndag ble fasiten. Bergen er en flott by, men denne helgen viste byen seg fra en lite gjestmild side!

Lørdagens kamp mot Årstad visste vi ville være både vanskelig og krevende. Med et uavgjort resultat når Årstad gjestet oss hjemme i Kongsberg, var i alle fall revansjelysten stor i gjengen. Vi holdt følge til 5-5 etter glimrende skyting av Rine. Utover i 1. omgang skaffet vi oss mange nok gode sjanser, men en glimrende opplagt Årstad-målvakt sto alt for ofte i veien for Skrim-avslutninger. Pauseresultat 17-10.

Utover i 2. omgang ble kampen mer jevnspillt, men Årstads ledelse til pause ble vankelig å innhente helt. Bedre ble det ikke at Rine måtte ut med en skade tidlig i omgangen, og spillet vårt ble mer basert på gode enkeltprestasjoner enn det kollektive spillet. Camilla, Tonje og Cathrine kan være godt fornøyde med gjennomføringen. Selv om omgangen ble jevnspillt, gratulerer vi Årstad med seier 31-26.

Søndagens kamp mot Bjørnar ble dessverre ikke den oppturen vi ønsket oss. Rine sin skulderskade satte henne ut av kampen, og i tillegg var både Sine og Cathrine Bolt såpass plaget av skader at de kun var på banen i noen få minutter denne kampen. I hele 1. omgang fulgte lagene hverandre, og Bjørnar var gode (eller gjorde oss dårlige) når de kunne gå til pause med 11-10 ledelse.

Etter pausen fortsatte kampen i samme spor – lange, men gode angrep fra Bjørnar sin side, og to lag som måtte kjempe for hvert eneste mål. Det tappet nok Skrim litt for krefter, med skadesituasjonen og mangel på friske spillere, for Bjørnar dro ørlite grann i fra de siste 10 minuttene. Med 3-4 minutter igjen og 2-3 mål bak måtte vi selvfølgelig gamble litt med spillet, men Bjørnar holdt stand og vant til slutt 23-19. Det er sjelden vi kun lager 19 mål i kamp, og Bjørnar skal få ros for godt forsvarsspill. Karoline sto en god kamp i mål, og Camilla ble fortjent kåret til Skrim sin beste spiller.

Ingen god helg i Bergen, og vi gleder oss faktisk til neste kamp allerede. Mot Glassverket hjemme i Skrimhallen!!!