Seier i årets vanskeligste bortekamp!

Det ble seier i bortekampen mot Jotun – sesongens vanskeligste bortkamp! Skrimmerne tråkket til fra start, satt en god standard, og holdt den stort sett kampen ut. Med 14-7 ledelse til pause var mye gjort, og sluttresultatet ble komfortabelt og fortjent 28-20

Bortekampen er vanskelig både fordi Jotun er et godt lag, og at det er mange andre faktorer som spiller inn på oppladning og forberedelser til kamp. Jeg tror Ulf og Gunnar traff blink med behagelig busstur over fjellet på fredag, bra hotell og flott oppladning til kamp på lørdag ettermiddag. De første 30 minuttene var fantastisk gode forsvarsmessig. Det etablerte forsvaret fant Jotun sjelden ut av, og om de fikk en mulighet sto Karoline fantastisk bakerst. Ledelse 14-7 til pause er bortimot uklassing.

De første drøye 10 minuttene av 2. omgang ble derimot en katastrofe. Det var tydelig at mange var fornøyde etter 1. omgang, og Skrim scoret ikke før etter drøye 10 minutter, mens Jotun puttet på 4 mål. Med noen tydelige korrigeringer fra benken, og en kaptein som gikk foran i krigen kom kampen inn i det sporet vi ønsket oss. Knall i forsvar, og mye bra angrepsspill.

En god lagseier til et godt lag med Rine som tydelig forsvarssjef. Karo står en meget solid kamp, og Cathrine er som vanlig sikker på alle avslutninger.