Klar seier borte mot Grane Arendal.

Søndagens bortekamp mot Grane Arendal ble etter hvert ”grei skuring” for Skrim. Litt høyere tempo og litt bredere spillerstall enn hjemmelaget var avgjørende for at Kongsbergjentene kunne innkassere 2 nye poeng med seier 35-20.

Alle lag i årets 1. divisjon har en relativt god førsteoppstilling og mer enn nok krefter i starten av kampene. Så også med Grane. Ganske jevnspillt kamp de første 15-20 minuttene, men i de siste minuttene fram til pause var det relativt stengt bakover og sprintkonkurranse fremover. Pause 17-10 ledelse.

Etter hvilen er det igjen noen minutter med relativt jevnt spill, men Skrim holder generelt litt høyere tempo enn vertskapet, og ikke minst er nok bredden og kvaliteten på stallen noe bedre. Hele 10 spillere på scoringslisten sier sitt, og det hjalp vel ikke at Granes toppscorer Eirin Sprenglewski fikk rødt kort midtveis i omgangen.

Rine ble kåret til banens beste spiller, og vi legger til en god Karoline i mål, mål i bøtter og spann av Cathrine og morsomt med Camilla-snapp-scoring helt mot slutten.