3 poeng etter helgens kamper!

Dobbeltkamp hjemme mot Bergenslagene Årstad og Bjørnar skaffet 3 nye poeng i kurven vår. Uavgjort 31-31 mot Årstad på lørdag og seier 34-24 mot Bjørnar på søndag.

Sikkert ikke helt slik som de mest optimistiske tilhengerne våre skulle ønske, men sammen med Glassverket er vi det laget som har avgitt færrest poeng i 1. divisjon så langt i serien, og det er uansett et utrolig bra utgangspunkt når vi er i midten av januar.

Om lørdagens kamp mot Årstad hadde blitt blåst av et sekund tidligere, ville vi ha fått med oss begge poengene i denne kampen. Årstad fikk tildelt 7-meterkast det lille sekundet før full tid – og scoret og utlignet til uavgjort 31-31. Nå er det vel heller slik at Skrim kunne ha avgjort denne kampen på et tidligere tidspunkt, og vi følte nok på mange måter at vi ”tapte” et poeng i sluttsekundene. Ære være Årstad for aldri å gi opp, og de skal takke Stine Rieber-Mohn for sin ”terrorisering” av Skrim sitt forsvar og målvakter. Bra kamp av Mari, og generelt var det mye som var bra i det offensive spillet.

Søndagens oppgjør mot Bjørnar var av et litt annet kaliber. Bjørnar hadde ikke de samme kvalitetene som Årstad, men det beste var at Skrim-jentene var tilbake i det kaliberet vi ønsker å være. Aggressive i forsvar, godt målvaktsspill, mange kontringsmuligheter og gode prestasjoner i etablert angrepsspill. Henriette og Runa herjet med sidebackene til Bjørnar, det kollektive tempoet ble skrudd opp et hakk, og vi viste nok en gang at vi har et bedre fysisk grunnlag enn de fleste av våre motstandere. 16-11 til pause, og denne ledelsen økte sakte og sikkert utover i 2. omgang.

Henriette og Runa er allerede nevnt, og i tillegg får Elin et solid klapp på skulderen, sammen med Rine, Marthe og Sine som ryddet unna i midtforsvaret. Bra jenter!