En ikke alt for god dag på ”jobben”!

Vi visste at borteoppgjøret mot Rygge ville bli en vanskelig oppgave, og det ble det virkelig! Ryggespillerne senket skulderne og viste at de er et bedre lag enn tabellsituasjonen skulle tilsi, mens Skrimlaget ble litt for omstendelig og lite bestemt. Med Rine sin viljescoring 1 sekund før slutt ble sluttresultatet 26-26 og poengdeling

Etter noen relativt greie åpningsminutter med Skrim-ledelse og full fres, åpnet vi for at Rygge kunne komme inn i kampen. Litt for mange tekniske feil, og etter hvert uvanlig usikkert i forsvar/målvakt-samarbeidet gjorde sitt til at Rygge kunne gå til pause med ledelse 12-10.

Den andre omgangen var adskillig bedre fremover, men fortsatte med en noe uvanlig usikkerhet bakover. Etter å ha ligget bak med hele 4 mål på det meste, var vi på mange måter heldige som utnyttet en teknisk feil hos Rygge i sluttsekundene, stormet fram og Rine kjempet inn utligningsmålet sekundet før full tid. Uavgjort 26-26.

Henriette var i en særklasse vår beste spiller i denne kampen, tett fulgt av Rine, Marthe og Runa.