Gjøvik ble for sterke – igjen!

Årets siste seriekamp var returoppgjør borte mot Gjøvik på søndag. Gjøvik vant i serieåpningen i Skrimhallen i september, og ønsket om å klå Gjøvik på deres hjemmebane var nok stor blant juleklare Skrimjenter. Gjøvik var imidlertid best på søndag – i de aller fleste faser og forhold som avgjør en håndballkamp. Fortjent seier 31-26 etter ledelse 18-13 til pause.

Skrim var best i åpningsminuttene og i sluttminuttene, men alt mellom der var det Gjøvik som bestemte. Om det var ønsket om å lykkes som var så stort at vi glemte å gjøre hva som kreves for å lykkes – kanskje det?! Første omgang var grei angrepsmessig, men bakover spredde deg seg usikkerhet mellom forsvar og målvakt utover i omgangen. Det førte til at ingen av de fikk det til, og Gjøvik kunne lage hele 18 mål på de første 30 minuttene. Riktignok skal det nevnes at mange av disse scoringene kom etter Gjøvik-kontringer fordi vi avsluttet litt for dårlig eller kastet bort ballen i etablert angrep.

Med  ”bare” 5 mål bak til pause skulle de siste 30 minuttene benyttes til å hente hjem poeng. Slik gikk det ikke! Sjelden har vi sett Skrim spille enkeltvis og så lite kollektivt som denne søndagen. Mot ivrige og tacklingslystne Gjøvikspillere ble det lite å hente for Kongsbergsgjengen på Gjøvik. De siste 10 minuttene ble hjemmelagets ledelse hentet inn til 2-3 mål bak, men en god målvakt reddet flere 100%-sjanser i denne perioden. Rine ble kåret til Skrim sin beste spiller, og vi legger til at Tonje er i solid fremgang og at Elin er tilbake i mål med stødig målvaktsspill. God jul!