Festaften i Kongsberghallen!

Det var knyttet stor interesse til søndagens toppkamp mot Halden. Begge lag var ubeseiret før kampen. Og Skrimjentene hadde aldri slått Østfoldlaget, men var klare på at nå var det på tide!

I tillegg var rammene rundt kampen fantastiske. Det ble arrangert heiekonkurranse mellom alle de yngre lagene i Skrim. Så hallen var elektrisk fra start med over 500 mennesker på tribunen. Og Kongsberg-jentene tok tak i kampen direkte og presterte årsbeste de første 15 minuttene og ledet 10-4. Deretter jevnet kampen seg litt ut, men de blåkledde holdt grepet ut omangen og ledet 17-12 halveis. Mye takket være et solid forsvarsspill, og løpsvilje i ankomstfasen.

Våre jenter klarte ikke helt å holde i gang like bra etter pause, men førte kampen greit de siste 30 minuttene også. De ble nok litt for mye i forsvarsposisjon, istedenfor å fortsette å kjøre etter. Men det var aldri noen tvil om hvem som var det beste laget, og Skrim-jentene kunne slippe jubelen løs da et godt dommerpar blåste av kampen.

Det var en solid lagseier som var nøkkelen til seieren. Victoria Korir ble kåret til bestemann.

Dermed står jentene med 8 poeng av 8 mulige så langt, og er sammen med Fana de eneste som ikke har avgitt poeng. Med steinhard jobbing i tiden som kommer så håper vi å holde statistikken vedlike.

Neste kamp er førstkommende søndag mot Bækkelaget kl 18.00.

Tusen takk til alle som gjorde søndagskvelden til en fest! Vi sees igjen på søndag!