<September 2019>
ManTirOnsTorFreLørSøn
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

En takk til...

Vi vil gi en takk til Google for å ha samlet mange fine bilder som vi har brukt, det samme gjelder Fanpop, der vi har funnet enda flere bilder. Vi takker også Youtube for å ha mange fine videoer som vi har brukt på nettsida! Også vil vi takke Wikipedia som har hjelpet oss litt med skuespiller'ne! Imdb vil vi også takke. Men vi må ikke glemme Filmweb som har hjulpet oss under Filmer. Til slutt vil vi takke siden donald.no for hjelp med menyvalget "Donald Duck"!


Velkommen til Torris Nettet!

Dette er den ofisielle hovedsiden til "Torris - Nettet". Dette er et nettverk bestående av følgende titler: Torris (Hovedsiden), Star Wars, Titanic, SAR (Skuespillere, artister og regissører) og Filmdilla. De to sistnevnte er enda ikke kommet, men vil det snart. Når alle sidene begynner å bli ferdig vil det bli holdt en liten åpning, som markerer at nettet endelig er åpent! For linker til de andre sidene, se på høyre side. Mer info kommer...


3 nye Filmfakta!

Under menyvalget Filmer til venstre er det nylig lakt ut 3 nye filmfakta opplysninger. Corpse Bride, Brothers og Rapid Fire. Alle tre har også en egen filmanmeldelse. Som også er på menyvalget til venstre.

Kong Curling i filmanmeldelser!

Nylig har filmen Kong Curlin blitt skrevet om i filmanmeldelser! Har du sett den? Er den bra? Er du enig? Er den dårlig? På søndag eller mandag vil en filmanmeldelse av Johnny English komme. Tror du den kommer til og være bedre eller dårligere, eller ca. likt? Vel det er bare og vente, men Her er filmanmeldelsen til Kong Curling!


Filmdilla har kåret årets skuespiller!

Konkureringen er avsluttet! Ca. en måned har gått siden vi annonserte at vi starter med skuespiller kåringer! En gutt og en jente blir først velgt ut, etter at vi deretter annonserer hvem av disse to som vant totalt! Vinneren vil kanskje blir skrevet mer om, men den vil ivartfall ha bildet i velkommen bildet en liten stund. Trykk på Les hele saken for å se de nominerte etter deretter og se vinneren!


Les hele saken >>

Johnny English Reborn!

Etter at Johnny English har ligget i aksyl i flere år, er han nå endelig tilbake igjen når han blir trent opp igjen av en mann. Møt igjen morsomme Rowen Atkinson på flere spioneventyr! Vi har hittil kun laget en liten artikkel om det (Her!). Men når vi først har sett den kan du regne med at mer kommer!


Filmnytt!

I det siste har det kommet noen nye saker om nye filmer. Blant annet om at en ny Pirates of the Caribbean film kommer i 2013, at Pus med støvler kommer snart, at en ny Sherlock Holmes film snart ankommer og at en nye Jurassic Park film planlegges. Trykk på filmer på menyvalget til venstre for og finne ut mer om det.

Karakterer i Star Wars og Clone Wars Endelig kommet!

Nå har nylig en kjempelang faktatekst om selveste Anakin Skywalker kommet! Og selvsagt inni menyvalget "Karakterer i Star Wars og Clone Wars". Og i tilegg har den blitt kjempelang, en av de lengste artiklene på nettsida! Når flere kommer vil du bli opdatert.

Moro bilder!

Innen humor har vi nesten bare "Donald's Humorgalleri". Men i denne artikkelen kommer det flere humorbilder, men mest innen film! Det vil muligens komme mer og mer gradvis. Men dette er utvalget sålangt:


Les hele saken >>

Velkommen sangen starter opp!

<- Til venstre, under menyvalget og kalenderen kan du nå høre en velkommen-sang! Den første sangen du har mulighet til og høre med mindre det er en artikkel om en sang på forsida. Det vil endre seg like mye som velkommen bilde. Og i noen sammenhenger kan det hende det ikke er musikk heller!...


4 nye bilder i Donald humor-galleri

Nå gar det an og skaffe seg dørpassere. Henge kort på døra så ingen kommer brasende inn! Forklaring får du når du trykker på bildet. For å se galleriet og disse bildene må du gå inn på "Donald Duck" i menyvalget til venstre. De fleste bilder og slikt er hentet fra Donald.no! Derfor har den artikkelen om nye bilder blitt dunket opp igjen.
Tidligere artikler